Hondenuitlaatservice


 

Heeft u een drukke baan, gaat u op vakantie, heeft u kleine kinderen, bent u ziek of zijn er andere omstandigheden waardoor u niet toe komt aan de verzorging van u huisdier? Of vindt u het gewoon leuk dat uw hond wordt uitgelaten en met soortgenoten kan spelen en socialiseren?

 

Dan kan Hondenuitlaatservice Animalsplanet uitkomst bieden.
Er wordt een afspraak gemaakt voor een kennismakingsgesprek bij u thuis. Zo kunnen  wij al uw vragen beantwoorden en kunnen wij gelijk kennis maken met uw hond en uw hond met ons. Als u daarna besloten heeft om uw hond mee te laten gaan met Hondenuitlaatservice Animalsplanet, wordt u gevraagd om een gegevensformulier in te vullen en de algemene voorwaarden en een sleutelcontract te ondertekenen.

 

Hoe gaat het in zijn werk?

Uw hond wordt op de afgesproken tijden in de ochtend of de middag uitgelaten in een groep tot 8 soortgenoten. Ruim een uur worden ze uitgelaten en kunnen zij heerlijk spelen en ravotten. Iedere hond krijgt een eigen halsband met ons 06-nummer en de naam Animalsplanet vermeld. Met een voldaan gevoel wordt uw hond weer thuisgebracht. Jonge honden leren omgaan met andere honden. Zeker wat de socialicatie betreft en de oudere honden blijven zo ook lekker in beweging. Dus bij thuiskomst geen hoognodige hond die op u zit te wachten.Animals Planet